Tudj meg többet a Greenea-ról

Bakonyi Orsi vagyok, 4-gyermekes anyuka, hobbiszakács. Bár a kertészkedés, mint hobbi sok-sok éve az életem része, a friss zöldek otthoni termesztése az utóbbi 5-6 évben került fókuszba.Kezdetben én is a szokásos növényekkel próbálkoztam a zöldségeskertemben, mint pl. paradicsom, paprika, borsó, bab, sárgarépa stb.

Aztán jó néhány évig nem volt lehetőségem konyhakertre, de elmondhatatlanul hiányoztak a friss zöldségek ízei. Ekkor találkoztam a mikrozöldekkel, amik egy teljesen új világot nyitottak meg számomra.

Autodidakta módon megtanultam mindent a termesztésükről, majd úgy döntöttem, hogy ezt a tudást szeretném megosztani másokkal is. Így jött létre a GREENEA webáruház.

Ezután pedig már egyenes út vezetett a salátafélék és a levélzöldségek világába, mert rájöttem, hogy nagyon sokan szeretnénk vegyszermentesen növeszteni friss zöldeket egész évben.

Ezt, a hosszú évek alatt megszerzett elméleti, gyakorlati tudást szeretném átadni neked, hogy te is képes legyél a magad vagy családod étkezését egészségesebbre, ugyanakkor ízletesebbre, élvezhetőbbre változtatni.