Mikrozöldek

A mikrozöldségek apró, fiatal növények, amelyeket a vetés után után 8-12 napon belül fogyaszthatsz. Ezek a kis növények igazi tápanyagbombák, amelyek tele vannak vitaminnal és ásványi anyaggal. A mikrozöldekkel megváltoztathatod az étkezésed és alakíthatod át az étkezés szokásaid a mindennapokban. Saját mikrozöldeiddel egészséges és finom ételeket készíthetsz minden nap!

Miért válaszd termékeinket?

  • Legmagasabb minőségű mikrozöldség magok: Gondosan válogatott, ellenőrzött magok, hogy a végeredmény sikeres legyen.
  • Praktikus termesztő készlet: Minden, amire szükséged van ahhoz, hogy könnyedén termessz saját mikrozöldeket otthonodban.
  • Egyszerű használat: Kezdőknek és tapasztalt kertészeknek is ideális választás. Nincs szükség különleges szaktudásra!
  • Frissesség mindig kéznél: Amikor saját magad termeszted a mikrozöldeket, mindig elérhetőek lesznek, csak egy lépés a tányérodtól.

100% Növesztési Garancia

Nagyon fontos, hogy a magokat minden esetben ellenőrzött forrásból szerezd be, különben könnyen érhetnek meglepetések. Éppen ezért annyira bízunk termékeinkben, hogy minden nálunk vásárolt magra és ültetőcsomagra Greenea növesztési garanciát vállalunk! Ez azt jelenti, ha nem csíráztak ki a tőlünk vásárolt magok, akkor visszafizetjük az árukat, vagy küldünk helyette új terméket.