Szűrés
Ár (Ft)
1 980 Ft - 10 400 Ft
Termék státusza

Mikrozöld ültetőcsomagok

A mikrozöld ültetőcsomagok segítségével azonnal elkezdheted az otthoni mikrozöld növesztést. A készletek mindent tartalmaznak, amire a sikeres növesztéshez szükséged van. 8-14 napon belül már fogyaszthatod is a vegyszermentes, vitamindús, friss zöldjeidet.

A kisebb méretű ajándékcsomagok különleges ajándék gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt, amivel bepillantást nyerhetünk a mikrozöldek világába.

TERVEZD MEG A SAJÁT MIKROZÖLD CSOMAGOD! 

Állítsd össze saját mikrozöld ültetőkészletedet kedvenc mikrozöldjeiddel kedvezményes áron! A csomag segítségével összesen 10 vagy 20 tálca mikrozöldet is növeszthetsz.

KATTINTS IDE A CSOMAGOKÉRT!


5termék15

100% Növesztési Garancia

Nagyon fontos, hogy a magokat minden esetben ellenőrzött forrásból szerezd be, különben könnyen érhetnek meglepetések. Éppen ezért annyira bízunk termékeinkben, hogy minden nálunk vásárolt magra és ültetőcsomagra Greenea növesztési garanciát vállalunk! Ez azt jelenti, ha nem csíráztak ki a tőlünk vásárolt magok, akkor visszafizetjük az árukat, vagy küldünk helyette új terméket.

Tervezd magad csomag 8 mikrozölddel


Tervezd magad csomag 8 mikrozölddel

Állítsd össze saját mikrozöld ültetőkészletedet kedvenc mikrozöldjeiddel kedvezményes áron és most 8 mikrozöldet kapsz 6 áráért! A csomag segítségével összesen 22-24 tálca mikrozöldet növeszthetsz.

Tervezd magad csomag 4 mikrozölddel


Tervezd magad csomag 4 mikrozölddel

Állítsd össze saját mikrozöld ültetőkészletedet kedvenc mikrozöldjeiddel kedvezményes áron és most 4 mikrozöldet kapsz 3 áráért! A csomag segítségével összesen 10-12 tálca mikrozöldet növeszthetsz.