Ültetőedények balkonkerthez

Ültetőedények szövetből balkonkerthez, teraszokra, erkélyekre több méretben.


Csak egy kis hely áll rendelkezésedre az erkélyeden és szeretnél zöldségféleket is termeszteni? Rendezd be praktikus, egyszerűen összeállítható és szétszerelhető ültetőállványokkal, könnyű, összehajtható, UV-ellenálló ültetőedényekkel, melyek alkalmasak kis méretű kertekhez, teraszokhoz, erkélyekhez, balkonkertekhez. Termessz friss zöldségeket, fűszernövényeket, salátaféléket és ehető virágokat vegyszermentesen!

100% Növesztési Garancia

Nagyon fontos, hogy a magokat minden esetben ellenőrzött forrásból szerezd be, különben könnyen érhetnek meglepetések. Éppen ezért annyira bízunk termékeinkben, hogy minden nálunk vásárolt magra és ültetőcsomagra Greenea növesztési garanciát vállalunk! Ez azt jelenti, ha nem csíráztak ki a tőlünk vásárolt magok, akkor visszafizetjük az árukat, vagy küldünk helyette új terméket.

Tervezd magad csomag 8 mikrozölddel


Tervezd magad csomag 8 mikrozölddel

Állítsd össze saját mikrozöld ültetőkészletedet kedvenc mikrozöldjeiddel kedvezményes áron és most 8 mikrozöldet kapsz 6 áráért! A csomag segítségével összesen 22-24 tálca mikrozöldet növeszthetsz.

Tervezd magad csomag 4 mikrozölddel


Tervezd magad csomag 4 mikrozölddel

Állítsd össze saját mikrozöld ültetőkészletedet kedvenc mikrozöldjeiddel kedvezményes áron és most 4 mikrozöldet kapsz 3 áráért! A csomag segítségével összesen 10-12 tálca mikrozöldet növeszthetsz.