Salátakeverék "Bébisaláta" vetőmagszalag
Salátakeverék "Bébisaláta" vetőmagszalag
980 Ft

Salátakeverék "Bébisaláta" vetőmagszalag

Korai salátafajták keveréke vetőmag szalagon.

Kicsi, ízletes, zöld és piros levelű salátafélékből álló keverék.. A keverék tavaszi, nyári és őszi termesztésre alkalmas. Gyorsan növő fajták (35-50 nap). Kedveli a jól megművelt, homokos és agyagos, gyomoktól mentes talajokat.

Keverék összetétele a csomagolásban: 'BIONDA A FOGLIA LISCIA' fejes saláta 33,3 % (1,33 m), 'BIONDA A FOGLIA RICCIA' fejes saláta 33,3 % (1,33 m), 'BISCIA ROSSA' fejes saláta 33,3 % (1,33 m).

A vetőmagszalag előnyei: bőségesebb, jó minőségű termés. Ha elegendő nedvességet biztosítunk, a magvak egyenletesebben és gyorsabban csíráznak. A termés rendezett lesz, a sorok közötti távolságok egyenletesek lesznek, ezért az ilyen kultúrát könnyebb és kényelmesebb művelni. A szalagok lerakása előtt a talajt meg kell öntözni. A lefektetett szalagot földdel kell betakarni és újra megöntözni.

Vásárold meg most szuper áron Salátakeverék "Bébisaláta" vetőmagszalag termékünket és válogass több száz egyedülálló termékünk közül és máris kitárul előtted a világ! A Greenea.hu-n kockázetmentesen vásárolhatsz, ugyanis minden magra és ültetőcsomagra növesztési garanciát vállalunk! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-2 munkanapon belül meg is kaphatod! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődj a pontos beérkezésről. Kertészkedésre fel!

Raktáron
980 Ft

100% növesztési garanciát vállalunk!

Villámgyorsan, akár 24 órán belül kiszállítjuk rendelésed!

Csak prémium minőségű, ellenőrzött termékeket vásárolhatsz nálunk!

A Greenea magyar tulajdonú vállalkozás.

Salátakeverék "Bébisaláta" vetőmagszalag leírása

ÁLTALÁNOS ÚTMUTATÓ A SALÁTAMAGVAK VETÉSÉHEZ ÉS TERMESZTÉSÉHEZ


A fejes salátának jó talajra van szüksége ahhoz, hogy jól fejlődjön, ideális esetben a talajt előző ősszel jól fel kell ásni, és megfelelő trágyát kell beépíteni ásásként. A fejes salátanövények nem szeretik a teljes napsütést, de szívesen nőnek enyhén árnyékos, a teljes naptól távol eső helyen.

A magokat a nyári termesztéshez a szabadban vagy a beltérben is el lehet indítani;

Beltéren: Vessünk 2 magot egy cellába, a gyengébb palántát távolítsuk el, amint az első valódi levelek megjelennek a növényen. Ültesd ki a szabadföldbe, amint a palánták elég nagynak számítanak.
Szabadföldön: Vessük a magokat vékonyan, 2 cm mélyen, egymástól 30 cm távolságra lévő magágyakba. Fedd be a magokat földdel. Szabadföldi vetéskor ügyelj arra, hogy ne vesd a magokat túl szorosan.
A salátamagvak hűvösebb hőmérsékleten csíráznak a legjobban, ha túl meleg van, nyugalmi állapotban maradhatnak.


A fejes saláta betakarítása

A fejes saláta gyorsan növekszi. A saláta akkor lesz kész, ha a növény szíve már szilárd, a növény tetejét óvatosan összenyomva ellenőrizheted, hogy készen áll-e a betakarításra.

Húzd ki az egész növényt a földből, majd vágd le a gyökeret és az alsó leveleket.

 

Adatok
Cikkszám
4770168142343
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek