Balkon koktélparadicsom Gartenperle vetőmag
Balkon koktélparadicsom Gartenperle vetőmag
480 Ft

Balkon koktélparadicsom Gartenperle vetőmag

Magas terméshozamú balkonkerti paradicsomfajta, csüngő fürtökben logó, apró, cseresznye méretű, édes paradicsomokat terem.

Cserepekben, de leginkább dekoratív függőkosárban termesztik balkonon, teraszon.

Hosszú tenyészidőszak alatt cseresznye nagyságú gyümölcsök kaszkádjai teremnek. A neve, amely lefordítva "kerti gyöngy", azt írja le, hogy ezek a paradicsomok úgy lógnak, mint a gyöngysorok. A gyümölcsök héja vékony és a paradicsomok lédúsak. Nagyon megbízható és könnyű, nem igényel leállítást vagy nevelést, és német származásának köszönhetően a hidegebb években is nagyon jól teljesít.

Ez egy laza habitusú bokorfajta, amely alkalmas függőkosarakba is.

Egy növényről szezononként kb. 2-3 kg gyümölcs szedhető. A fajta további előnye, hogy nem igényel metszést vagy kötözést.

Vásárold meg most szuper áron Balkon koktélparadicsom Gartenperle vetőmag termékünket és válogass több száz egyedülálló termékünk közül és máris kitárul előtted a világ! A Greenea.hu-n kockázetmentesen vásárolhatsz, ugyanis minden magra és ültetőcsomagra növesztési garanciát vállalunk! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-2 munkanapon belül meg is kaphatod! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődj a pontos beérkezésről. Kertészkedésre fel!

Raktáron
480 Ft

100% növesztési garanciát vállalunk!

Villámgyorsan, akár 24 órán belül kiszállítjuk rendelésed!

Csak prémium minőségű, ellenőrzött termékeket vásárolhatsz nálunk!

A Greenea magyar tulajdonú vállalkozás.

Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám
4770168134478
Hasonló termékek