Koriander vetőmag
Koriander vetőmag
580 Ft

Koriander vetőmag

Balkonládában, cserépben is termeszthető koriander.
A világ legnépszerűbb és legszélesebb körben használt gyógynövénye, kivételes ízzel és aromával. A friss leveleket és a szárított magokat ételek, különösen húsok és halak ízesítésére használják. Ahhoz, hogy egész szezonban friss levelei legyenek, márciustól augusztusig 20 naponként vessük el.

Vásárold meg most szuper áron Koriander vetőmag termékünket és válogass több száz egyedülálló termékünk közül és máris kitárul előtted a világ! A Greenea.hu-n kockázetmentesen vásárolhatsz, ugyanis minden magra és ültetőcsomagra növesztési garanciát vállalunk! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-2 munkanapon belül meg is kaphatod! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődj a pontos beérkezésről. Kertészkedésre fel!

Raktáron
580 Ft

100% növesztési garanciát vállalunk!

Villámgyorsan, akár 24 órán belül kiszállítjuk rendelésed!

Csak prémium minőségű, ellenőrzött termékeket vásárolhatsz nálunk!

A Greenea magyar tulajdonú vállalkozás.

Koriander vetőmag leírása

Hogyan kell termeszteni a koriander fűszernövényt?

Magvetés

A koriander nem szereti az átültetést, ezért mindig az a legjobb, ha a koriandermagokat közvetlenül cserépbe vagy az állandó termőhelyük talajába vetjük a tavaszi és nyári hónapokban. A magokat egymástól kb. 5 cm távolságra kell elvetni.

Termesztés cserépben

A magokat közvetlenül cserepekbe vagy konténerekbe is el lehet vetni, amelyek mélysége legalább 15 cm, hogy a hosszú csápgyökérnek helyet adjanak. Az egészséges növények érdekében használj minőségi komposztot. A koriander napos és félárnyékos helyen egyaránt jól érzi magát, de mindig gondoskodj a növények rendszeres öntözéséről, különben gyorsan magba megy. 2-3 hetente tápoldattal érdems pótolni a tápanyagot.

Termesztés  kerti ágyásban

Az ágyásokat jól kell előkészíteni, sok szerves anyagot kell beletenni. A nehéz, agyagos talaj nem igazán alkalmas a koriander számára, és arra ösztönözheti a növényeket, hogy korán magba menjen. Ha a talaj jól előkészített, akkor nem igazán van szükség tápanyag utánpótlásra.

Adatok
Cikkszám
4770168151161
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek