Kertészeti Perlit Florimo 5 liter
Kertészeti Perlit Florimo 5 liter
1 590 Ft

Kertészeti Perlit Florimo 5 liter

Bakonyi Orsolya

Orsi

Greenea Szakértő

magyarangol

info@greenea.hu

+36-30/500-2911

A perlit természetben előforduló vulkáni kőzet, ami a hőkezelésnek köszönhetően fertőzés és csíramentes.

Balkonkertben kitünően alkalmas az ültetőedényben használt talaj feljavítására. Javítja a talaj levegőellátását, vízmegtartóképességét és a vízelvezetést is. Használatávál kevesebb öntözésre van szükséged és megóvja növényeidet a gyors kiszáradástól.

Vásárold meg most szuper áron Kertészeti Perlit Florimo 5 liter termékünket és válogass több száz egyedülálló termékünk közül és máris kitárul előtted a világ! A Greenea.hu-n kockázetmentesen vásárolhatsz, ugyanis minden magra és ültetőcsomagra növesztési garanciát vállalunk! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-2 munkanapon belül meg is kaphatod! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődj a pontos beérkezésről. Kertészkedésre fel!

Raktáron
1 590 Ft

100% növesztési garanciát vállalunk!

Villámgyorsan, akár 24 órán belül kiszállítjuk rendelésed!

Csak prémium minőségű, ellenőrzött termékeket vásárolhatsz nálunk!

A Greenea magyar tulajdonú vállalkozás.

Kertészeti Perlit Florimo 5 liter leírása

Hogyan használd a perlitet?

A kertészek számára a perlit többféleképpen is használható – a palántaneveléstől kezdve az ültetőedényekben történő termesztésen át, a kerti ágyásokban is felhasználható.

A saját talajkeverék elkészítéséhez használj általános virágföldet, perlitet és gilisztahumuszt. (2:1:1 arányban).

A kerti ágyásban szórd a perlitet talaj tetejére. Nedvszívó anyagként működik, és végül behatol a talajba. Magaságyás készítésekor perlitet is keverhetünk a talajba a talaj levegőellátottságának fokozása érdekében.

A perlit a vermikulit mellett a hidroponikus kertészetben is használható.

100% Növesztési Garancia

Nagyon fontos, hogy a magokat minden esetben ellenőrzött forrásból szerezd be, különben könnyen érhetnek meglepetések. Éppen ezért annyira bízunk termékeinkben, hogy minden nálunk vásárolt magra és ültetőcsomagra Greenea növesztési garanciát vállalunk! Ez azt jelenti, ha nem csíráztak ki a tőlünk vásárolt magok, akkor visszafizetjük az árukat, vagy küldünk helyette új terméket.

Adatok
Cikkszám
04066
Tömeg
500 g/db

Gondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne télen a friss zöldek ízét érezned a hideg téli napokon? Esetleg az ismeretlen eredetű bolti termékek helyett saját magad termeszteni? Bárhol is laksz, a helyhiány többé nem kifogás, mert kertészkedni nem csak kertben lehet.

A Greenea segítségével bármilyen csíráztató vagy ültetőedény segítségével egy teljesen új világ tárulhat eléd. Nincs más dolgod, mint kiválogatni a számodra szimpatikus mikrozöld magokat és néhány napon belül már élvezheted is a mennyi friss hajtások ízét. Ráadásul az előre elkészített mikrozöld ültetőcsomagok segítségével azonnal elkezdheted az otthoni mikrozöld növesztést és azon sem kell gondolkodnod, hogy vajon mire lehet még szükséged. A készletek mindent tartalmaznak, amire a sikeres növesztéshez szükséged van, neked csak a gondozásukra kell figyelned növesztési garanciával.

Hasonló termékek