Brokkoli Raab (Rapini)

Bakonyi Orsolya

Orsi

Greenea Szakértő

magyarangol

info@greenea.hu

+36-30/500-2911

A Rapini hosszúkás, egyöntetű szárakból álló brokkoli fajta, melynek levelei, bimbói és szárai mind ehetőek.

Vásárold meg most szuper áron Brokkoli Raab (Rapini) termékünket és válogass több száz egyedülálló termékünk közül és máris kitárul előtted a világ! A Greenea.hu-n kockázetmentesen vásárolhatsz, ugyanis minden magra és ültetőcsomagra növesztési garanciát vállalunk! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-2 munkanapon belül meg is kaphatod! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődj a pontos beérkezésről. Kertészkedésre fel!

Márka
Greenea
Nincs raktáron
480 Ft

100% növesztési garanciát vállalunk!

Villámgyorsan, akár 24 órán belül kiszállítjuk rendelésed!

Csak prémium minőségű, ellenőrzött termékeket vásárolhatsz nálunk!

A Greenea magyar tulajdonú vállalkozás.

Brokkoli Raab (Rapini) leírása
A brokkolival ellentétben nem fejesedik. Enyhén diós ízű, a mediterrán konyha kedvelt alapanyaga.
Sütve, párolva, levesekbe is használható.
Vetési idő: előnevelve: február-március, kiültetés szabadföldbe: május
A brokkoli raab a brokkoli rokonához hasonlít, de egy nagy fej helyett több rügycsomót fejleszt, és markánsabb ízű. Szerencsére ugyanolyan könnyű termeszteni, mint a brokkolit. Ráadásul az ültetés után sokkal hamarabb készen áll a betakarításra. Vethetjük közvetlenül a kertbe is vagy előnevelhetjük palántának.
A brokkoli raab a hűvös időt kedveli és a tápanyagdús, jó vízelvezetésű talajt. A folyamatos betakarítás érdekében érdemes folyamatosan vetni az tavaszi és késő nyári időszakban. Késő tavasszal hagyjuk abba a vetést, mert a brokkoli raab nem terem jól a nyári melegben.
A brokkoli raab növény lágy lombozatot és szárat, valamint intenzív ízt fejleszt a hűvös tavaszi és őszi időben. Kora tavasszal 4-6 héten át hetente vessünk el egy kis termést, hogy a betakarítás a nyár elejéig kitartson.

100% Növesztési Garancia

Nagyon fontos, hogy a magokat minden esetben ellenőrzött forrásból szerezd be, különben könnyen érhetnek meglepetések. Éppen ezért annyira bízunk termékeinkben, hogy minden nálunk vásárolt magra és ültetőcsomagra Greenea növesztési garanciát vállalunk! Ez azt jelenti, ha nem csíráztak ki a tőlünk vásárolt magok, akkor visszafizetjük az árukat, vagy küldünk helyette új terméket.

Adatok
Cikkszám
04036
Tömeg
1 g/db

Gondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne télen a friss zöldek ízét érezned a hideg téli napokon? Esetleg az ismeretlen eredetű bolti termékek helyett saját magad termeszteni? Bárhol is laksz, a helyhiány többé nem kifogás, mert kertészkedni nem csak kertben lehet.

A Greenea segítségével bármilyen csíráztató vagy ültetőedény segítségével egy teljesen új világ tárulhat eléd. Nincs más dolgod, mint kiválogatni a számodra szimpatikus mikrozöld magokat és néhány napon belül már élvezheted is a mennyi friss hajtások ízét. Ráadásul az előre elkészített mikrozöld ültetőcsomagok segítségével azonnal elkezdheted az otthoni mikrozöld növesztést és azon sem kell gondolkodnod, hogy vajon mire lehet még szükséged. A készletek mindent tartalmaznak, amire a sikeres növesztéshez szükséged van, neked csak a gondozásukra kell figyelned növesztési garanciával.

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek