Ázsiai saláta- és fűszerkeverék vetőmag
Ázsiai saláta- és fűszerkeverék vetőmag
1 180 Ft

Ázsiai saláta- és fűszerkeverék vetőmag

A keverék gyorsan növő levélzöldség és fűszermagokat tartalmaz, 15 különböző magfajtával. A keverék termeszthető cserépben, tálcán, 1m2-es ágyásban, kertben.

A keveréket saláták, húsok, halételek fűszerezésére használják, a keverékben lévő egyes fajták száríthatók. Napos helyen,lza, jó vízáteresztő talajban fejlődik a legjobban. Ahhoz, hogy ezek a növényeket egész szezonban fogyazsthassuk, érdemes a keveréket többször is szakaszosan elvetni.

1,0 g körülbelül 800 magot tartalmaz. 3,0 g mag 5 m2 területet fed le.

Vásárold meg most szuper áron Ázsiai saláta- és fűszerkeverék vetőmag termékünket és válogass több száz egyedülálló termékünk közül és máris kitárul előtted a világ! A Greenea.hu-n kockázetmentesen vásárolhatsz, ugyanis minden magra és ültetőcsomagra növesztési garanciát vállalunk! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-2 munkanapon belül meg is kaphatod! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődj a pontos beérkezésről. Kertészkedésre fel!

Raktáron
1 180 Ft

100% növesztési garanciát vállalunk!

Villámgyorsan, akár 24 órán belül kiszállítjuk rendelésed!

Csak prémium minőségű, ellenőrzött termékeket vásárolhatsz nálunk!

A Greenea magyar tulajdonú vállalkozás.

Ázsiai saláta- és fűszerkeverék vetőmag leírása

ÁLTALÁNOS ÚTMUTATÓ A SALÁTAMAGVAK VETÉSÉHEZ ÉS TERMESZTÉSÉHEZ


A fejes salátának jó talajra van szüksége ahhoz, hogy jól fejlődjön, ideális esetben a talajt előző ősszel jól fel kell ásni, és megfelelő trágyát kell beépíteni ásásként. A fejes salátanövények nem szeretik a teljes napsütést, de szívesen nőnek enyhén árnyékos, a teljes naptól távol eső helyen.

A magokat a nyári termesztéshez a szabadban vagy a beltérben is el lehet indítani;

Beltéren: Vessünk 2 magot egy cellába, a gyengébb palántát távolítsuk el, amint az első valódi levelek megjelennek a növényen. Ültesd ki a szabadföldbe, amint a palánták elég nagynak számítanak.
Szabadföldön: Vessük a magokat vékonyan, 2 cm mélyen, egymástól 30 cm távolságra lévő magágyakba. Fedd be a magokat földdel. Szabadföldi vetéskor ügyelj arra, hogy ne vesd a magokat túl szorosan.
A salátamagvak hűvösebb hőmérsékleten csíráznak a legjobban, ha túl meleg van, nyugalmi állapotban maradhatnak.


A fejes saláta betakarítása

A fejes saláta gyorsan növekszi. A saláta akkor lesz kész, ha a növény szíve már szilárd, a növény tetejét óvatosan összenyomva ellenőrizheted, hogy készen áll-e a betakarításra.

Húzd ki az egész növényt a földből, majd vágd le a gyökeret és az alsó leveleket.

 

Adatok
Cikkszám
4770168328044
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek