Saláta  AUSTRALISCHE GELE vetőmag
Saláta AUSTRALISCHE GELE vetőmag
880 Ft

Saláta AUSTRALISCHE GELE vetőmag

Az Australische Gele egy ízletes, sárgászöld színű, laza levelű, nem fejesedő saláta, amelynek levelei enyhén gyűröttek. Kéthetente vetve egész nyáron át élvezheted a friss, ropogós salátát!

A laza levelű saláta az egyik legegyszerűbben termeszthető salátaféle a házikertekben, ezért sok házikertész termeszti. Az Australische Gele egy ízletes, sárgászöld színű, enyhén gyűrött levelű laza , nem fejesedő saláta.

 

A gyorsan növő leveles saláta középkorai fajtája. Vegetációs ideje 50-60 nap. A levelek ropogósak, hullámosak, vágás után visszanőnek. Kellemes ízük miatt kedvelt. Üvegházban és szabadföldön is vethető.

 

Vásárold meg most szuper áron Saláta AUSTRALISCHE GELE vetőmag termékünket és válogass több száz egyedülálló termékünk közül és máris kitárul előtted a világ! A Greenea.hu-n kockázetmentesen vásárolhatsz, ugyanis minden magra és ültetőcsomagra növesztési garanciát vállalunk! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-2 munkanapon belül meg is kaphatod! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődj a pontos beérkezésről. Kertészkedésre fel!

Raktáron
880 Ft

100% növesztési garanciát vállalunk!

Villámgyorsan, akár 24 órán belül kiszállítjuk rendelésed!

Csak prémium minőségű, ellenőrzött termékeket vásárolhatsz nálunk!

A Greenea magyar tulajdonú vállalkozás.

Saláta AUSTRALISCHE GELE vetőmag leírása

ÁLTALÁNOS ÚTMUTATÓ A SALÁTAMAGVAK VETÉSÉHEZ ÉS TERMESZTÉSÉHEZ


A fejes salátának jó talajra van szüksége ahhoz, hogy jól fejlődjön, ideális esetben a talajt előző ősszel jól fel kell ásni, és megfelelő trágyát kell beépíteni ásásként. A fejes salátanövények nem szeretik a teljes napsütést, de szívesen nőnek enyhén árnyékos, a teljes naptól távol eső helyen.

A magokat a nyári termesztéshez a szabadban vagy a beltérben is el lehet indítani;

Beltéren: Vessünk 2 magot egy cellába, a gyengébb palántát távolítsuk el, amint az első valódi levelek megjelennek a növényen. Ültesd ki a szabadföldbe, amint a palánták elég nagynak számítanak.
Szabadföldön: Vessük a magokat vékonyan, 2 cm mélyen, egymástól 30 cm távolságra lévő magágyakba. Fedd be a magokat földdel. Szabadföldi vetéskor ügyelj arra, hogy ne vesd a magokat túl szorosan.
A salátamagvak hűvösebb hőmérsékleten csíráznak a legjobban, ha túl meleg van, nyugalmi állapotban maradhatnak.


A fejes saláta betakarítása

A fejes saláta gyorsan növekszi. A saláta akkor lesz kész, ha a növény szíve már szilárd, a növény tetejét óvatosan összenyomva ellenőrizheted, hogy készen áll-e a betakarításra.

Húzd ki az egész növényt a földből, majd vágd le a gyökeret és az alsó leveleket.

 

Adatok
Cikkszám
4770168142237
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek