Jégsaláta REGINA DEI GHIACCI vetőmag
Jégsaláta REGINA DEI GHIACCI vetőmag
680 Ft

Jégsaláta REGINA DEI GHIACCI vetőmag

Jégsaláta REGINA DEI GHIACCI vetőmag
Jégsaláta REGINA DEI GHIACCI vetőmag

Ez a jégsaláta, a Regina dei Ghiacci="Jégkirálynő" egy különlegesen szép jégsaláta fajta, fényes, élénkzöld fejjel. Mélyen felszakadt levelek. Édes és ropogós íz és nagyszerű textúra. Sok más fajtánál jobban tűri a nedves időjárást. Hosszú ideig "betakarítható".

 

Közepes és késői, magas terméshozamú jégsaláta fajta. A csírázástól számított 80-85 napon belül terem. Nem képez virágokat. A fejek nagyok, ízletesek, ropogósak, a levelek szélei élesek. Csírázni kezd, amikor a talaj 4 ºC-ra felmelegszik. Humuszban gazdag, jó vízáteresztő talajban fejlődik a legjobban. Árnyékban és savanyú talajban rosszul fejlődik.
Vásárold meg most szuper áron Jégsaláta REGINA DEI GHIACCI vetőmag termékünket és válogass több száz egyedülálló termékünk közül és máris kitárul előtted a világ! A Greenea.hu-n kockázetmentesen vásárolhatsz, ugyanis minden magra és ültetőcsomagra növesztési garanciát vállalunk! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-2 munkanapon belül meg is kaphatod! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődj a pontos beérkezésről. Kertészkedésre fel!

Raktáron
680 Ft

100% növesztési garanciát vállalunk!

Villámgyorsan, akár 24 órán belül kiszállítjuk rendelésed!

Csak prémium minőségű, ellenőrzött termékeket vásárolhatsz nálunk!

A Greenea magyar tulajdonú vállalkozás.

Jégsaláta REGINA DEI GHIACCI vetőmag leírása

Hogyan nevelj jégsalátát?

Elvethető közvetlenül a kertbe, ha a talaj kész, vagy előveteményezhetjük a kertbe ültetés előtt. A magokat sekélyen, kb. 0,5 cm mélyen vesd el. A csírázáshoz a legjobb hőmérséklet 18°C alatt van. Ha a hőmérséklet magasabb, a csírázási arány alacsonyabb lesz, és a palánták gyengék lesznek. Az egész szezonban egymás után vethető, szakaszosan. Ne hagyjd kiszáradni a palántákat. Ha a növények megerősödtek, elviselik a hideg időjárást.

Adatok
Cikkszám
4770168141087
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek