Gilisztahumusz 3L
Gilisztahumusz 3L
1 590 Ft

Gilisztahumusz 3L

Bakonyi Orsolya

Orsi

Greenea Szakértő

magyarangol

info@greenea.hu

+36-30/500-2911

A gilisztahumusz, más néven vermicompost, egy kiváló minőségű talajjavító anyag, amelyet a giliszták által lebontott szerves anyagokból nyernek. Ez a természetes trágya gazdag tápanyagokban és mikroorganizmusokban, amelyek elősegítik a növények egészséges növekedését és virágzását.

A gilisztahumusz rendkívül hatékony a talaj szerkezetének javításában és a nedvességmegkötő képesség fokozásában. Segít a talaj lazaságának és levegőztetésének növelésében, ami elősegíti a gyökerek egészséges fejlődését és a vízelvezetést. Emellett javítja a talaj pH-értékét és növeli a tápanyagok felszívódását a növények számára.

A gilisztahumuszt könnyű használni a kertben. Egyszerűen keverd be a talajba vagy használd mulccs rétegként a növények körül. Használhatod zöldség- és virágágyásokban, gyümölcsfáknál, dísznövényeknél és akár balkonládákban is.

Ez a természetes és fenntartható trágya környezetbarát alternatívát kínál a vegyi műtrágyákhoz képest. A gilisztahumusz használata révén javíthatod a termőföld minőségét, növelheted a növények ellenálló képességét a betegségekkel és kártevőkkel szemben, valamint növelheted a termés mennyiségét és minőségét.

Vásárold meg most szuper áron Gilisztahumusz 3L termékünket és válogass több száz egyedülálló termékünk közül és máris kitárul előtted a világ! A Greenea.hu-n kockázetmentesen vásárolhatsz, ugyanis minden magra és ültetőcsomagra növesztési garanciát vállalunk! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1-2 munkanapon belül meg is kaphatod! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődj a pontos beérkezésről. Kertészkedésre fel!

Márka
Greenea

Rendeld meg en belül és átveheted!

Raktáron
1 590 Ft

100% növesztési garanciát vállalunk!

Villámgyorsan, akár 24 órán belül kiszállítjuk rendelésed!

Csak prémium minőségű, ellenőrzött termékeket vásárolhatsz nálunk!

A Greenea magyar tulajdonú vállalkozás.

Gilisztahumusz 3L leírása

Felhasználható kertekben, ültetőedényekhez, cserepes növényekhez.

 • Használható mindenféle mezőgazdasági művelésben, növeli a szerves anyagok mennyiségét a talajban.
 • A növények erősebben, gyorsabban növekednek és érnek, korábbi betakarítás lehetséges, a termésmennyiség 30%-kal is több lehet.
 • Gyorsítja a növények gyökérnövekedését és sűrűségét, így a növény erősebb lesz.
 • Javul a növények gyökérbetegségekkel szenbeni ellenálló képessége.
 • A férgek emésztőrendszeréből kikerülő mikroorganizmusok a talajbaktériumok negatív hatását ellensúlyozzák, így erősítik a növényt.
 • A gilisztahumuszban lévő tápanyagok, makro-és mikroelemek az öntözés során lassan oldódnak fel, így lassú időn át táplálják a növényt, így a humusz iránti igény idővel csökken.
 • A talaj mikroorganizmus-aktivitása nő és vízmegtartó képessége is jelentősen növekszik.
 • Szabályozza a talaj PH egyensúlyát, lehetővé teszi a foszfor, kálium, vas stb. oldhatóságát a talajban, így a növény fel tudja venni a tápanyagokat.
 • Lehetővé válik 100%-ban kiváló minőségű, ízű, aromájú növények termelése.
 • Használatával megoldható a szennyezett és a vegyi anyagok felhasználása miatt eleszegényedett területek rehabilitációja.
 • Javítja a talaj porózus szerkezetének kialakulását, lehetővé teszi a talaj számára, hogy megfelelőbb szerkezetet alakítson ki a növény növekedéséhez.
 • 100%-ban szerves, 100%-ban ökológiai és nem toxikus. A gilisztahumusszal termesztett növények nem tartalmaznak nitrátmaradványokat.
 • Nem szennyezi a vizet, a levegőt és a talajt.
 • Nem tartalmaz adalékanyagot.

Mennyiség: 3 liter (kb. 1,2-1,3 kg/zsák)

A gilisztahumusz tanúsítvánnyal rendelkezik, magyar kistermelő állítja elő.

A BIOMATE-gilisztahumusz az ökológiai gazdálkodásban is felhasználható. A gilisztahumuszt maximum 25 térfogat %-os arányban javasoljuk felhasználni. A gilisztahumusz felhasználható valamennyi zöldség-, gyümölcs, virág és dísznövénykultúra termesztésére, nevelésére, pázsit telepítésére, fenntartására, kivéve a mészkerülő, savanyú kémhatású talajt igénylő és különösen sóérzékeny növényi kultúrákat.

Felhasználási javaslat:
 • Balkonládás, cserepes, konténeres virág vagy palántaneveléshez 1l humuszhoz 3l föld kell.
 • Szabadföldi zöldség-, virág-, dísznövénytermesztéshez 1,5-2,5l/m2 mennyiséget sekélyen a talajba dolgozni.
 • Gyümölcsfák telepítésekor 3-6l/fa mennyiségben az ültetőgödör talajába keverve, fenntartásra 1,5-4l/fa/év a koronacsurgó talajába bedolgozva.
 • Szőlő telepítésekor 1,5-3l/tőke mennyiségben az ültetőgödör talajába keverve, fenntartásra 0,7-1l/fm/év menyiségben a sorokba keverve.
 • Díszfák, díszcserjék telepítésekor 3-5l/ültetőgödör mennyiségben a gödör talajába keverve, fenntartásra 1-2l/fa vagy cserje/év mennyiségben sekélyen a talajba keverve.
 • Pázsit-gyep telepítéséhez 1,5-2l/mmennyiségben a feltalajba keverni, ápoláshoz tavasszal és nyár végén 0,6-1l/mmennyiséget elszórni, majd esőztetve bemosatni.

Lombtrágyaként történő használat:

 

Rendkívül eredményesen használható a gilisztahumusz vizes oldata levéltrágyaként kipermetezve, vagy a talajra öntözve.

Ezt úgy készíthetjük el, hogy csapadékvízbe lógassunk be 400 mikronos szűrőzacskóba gilisztahumuszt 20:1 arányban, és lehetőleg 20°C hőmérsékleten intenzíven levegősztessük 24 órát, ügyelve, hogy a kioldódó anyag ne üllepedjen ki. A kapott oldatot 12-24 órán belül jutassuk ki.

 

Érdemes tenyészidőben 10-14 naponta ismételni.

100% Növesztési Garancia

Nagyon fontos, hogy a magokat minden esetben ellenőrzött forrásból szerezd be, különben könnyen érhetnek meglepetések. Éppen ezért annyira bízunk termékeinkben, hogy minden nálunk vásárolt magra és ültetőcsomagra Greenea növesztési garanciát vállalunk! Ez azt jelenti, ha nem csíráztak ki a tőlünk vásárolt magok, akkor visszafizetjük az árukat, vagy küldünk helyette új terméket.

Adatok
Cikkszám
03050
Tömeg
1,8 kg/db

Gondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne télen a friss zöldek ízét érezned a hideg téli napokon? Esetleg az ismeretlen eredetű bolti termékek helyett saját magad termeszteni? Bárhol is laksz, a helyhiány többé nem kifogás, mert kertészkedni nem csak kertben lehet.

A Greenea segítségével bármilyen csíráztató vagy ültetőedény segítségével egy teljesen új világ tárulhat eléd. Nincs más dolgod, mint kiválogatni a számodra szimpatikus mikrozöld magokat és néhány napon belül már élvezheted is a mennyi friss hajtások ízét. Ráadásul az előre elkészített mikrozöld ültetőcsomagok segítségével azonnal elkezdheted az otthoni mikrozöld növesztést és azon sem kell gondolkodnod, hogy vajon mire lehet még szükséged. A készletek mindent tartalmaznak, amire a sikeres növesztéshez szükséged van, neked csak a gondozásukra kell figyelned növesztési garanciával.

Hasonló termékek